Wilt u uw appartement of woning verbouwen?

Dan bent u bij Klusbedrijf Van de Merbel aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht voor een kleine verbouwing, of renovatie. Wij zullen samen met u een plan uitwerken, om vervolgens uw appartement of huis naar wens te verbouwen.

Bij een verbouwing kunt u denken aan het plaatsen van koven om leidingwerk weg te werken, het plaatsen van een muur om een grote kamer op te delen in twee, of juist een muur verwijderen om van 2 kleine kamers 1 grote te maken, voorzetmuren plaatsen en isoleren, wanden/muren (ver)plaatsen, stroompunten verleggen, plafonds vernieuwen wij regelen het allemaal voor u.

Ook het verbouwen van uw zolder, om extra werkruimte te creëren, een speelzolder te maken of een vliering te maken voor extra bergruimte. In een handomdraai een nieuwe indeling of ruimte, waar u weer met veel plezier van kan genieten.

Ook voor renoveren kunt u bij Klusbedrijf Van de Merbel terecht. U heeft een mooi pand op het oog, maar is het nog naar uw (zakelijke) wens? Wij maken voor u een prachtige salon, een open kantoor of een functionele studio.

Het verbouwen van een verdieping

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een verdieping verbouwen, hierbij kunt u denken aan het plaatsen van koven om leidingwerk weg te werken, het plaatsen van een muur om een grote kamer op te delen in twee, of juist een muur verwijderen om van 2 kleine kamers 1 grote te maken, voorzetmuren plaatsen en isoleren, wanden/muren (ver)plaatsen, stroompunten verleggen, plafonds vernieuwen wij regelen het allemaal voor u.

Of het weer leefbaar maken van uw zolder

Van uw onbewoonbare zolder weer een bewoonbare en leefbare ruimte te maken. Je kan de zolder verdelen in meerdere kamers met verschillende functies, bijvoorbeeld een slaapkamer, hobbykamer, badkamer en zithoek, of er één grote  ruimte van maken.

Een zolder verbouwen is niet zomaar gedaan. Denk aan sloopwerk, het opbouwen van zolderwanden, vloeren, isoleren en vaak ook nog elektra, stuc en verf werkzaamheden.

Klusbedrijf Van de Merbel kan al deze werkzaamheden voor u doen.

Neem contact met ons op